facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Sunday, 30 October 2011

Adoii - Syarikat Yang Bakal Bankrup Oleh Sebab??

Apa yang berlaku?? entahlah?? dan kenapa ramai org dok tengok diluar tuh?? kalau macam nie lah semua pekerja. mahu tak rugi boss silap silap haribulan boleh bankrup. tapi jom kita join tgk.. apa yang best sgt.. macam best je.. hahaha

tgk apa tuh.. aku pun nak join tgk juga..

eh eh.. macam best je. rugi juga tak tgk ahaks..

apa yang berlaku kat sana tuh??org lemas ke??

kita zoom dekat sikit... wah.. ramainya org.. hehehe

kita zoom lagi.. adoii

ada org lemas rupanya. hahaha

P/S : kalau macam nilah semua org rasanya tiap2 hari tak ada org buat kerja.. so boss kena pikirlah. 
        LU PIKIRLAH SENDIRI..





loading...