facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Sunday, 30 October 2011

Seram - Kalau Korang Berani, Baca Komik Ni!!

Setengah kartun kalau buat cerita hantu ataupun cerita seram. bak org kata.. kartun je. tapi ini amat real cuma  
hanya gambar ini sahaja yang dapat aku siarkan pada korang. kalau korang amat berani untuk menempuhi juga hati kental korang .. boleh aje... teruskan saja dan klik pada link yang di bawah tu. klik tau


Tapi sebelum itu pastikan nak dapatkan FEEL dulu sebelum tu ambil semua tips-tips yang aku nak bagi kat korang ni..
  1. Pastikan korang hanya dok seorang depan komputer/laptop
  2. Kuatkan SOUND ke tahap MAX
  3. Tengok dibelakang dan pastikan tiada siapa.Ini yang paling PENTING kalau korang LEMAH SEMANGAT/SAKIT JANTUNG (aku tak galakkan)
  4. Apa yang terjadi jangan salahkan aku yer..
kalau semuanya sudah klik disini

loading...