facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Unik - Kereta Beraneka

ada bermacam-macam  kereta yang aku nak tunjuk kat korang. mungkin korang berminat nak beli bolehlah order atau pun make up kan kereta korang jadi macam ni ke?? tapi bagi aku tak minat pula cuma nak kongsi manalah tahukan korang berminat nak buat bolehlah postkan gambar kereta korang dan aku akan masukkan disini. hehehe adoii

ni pink panther kot??

ninja turtle kot??

adoii apa jenis kereta da..
ni kalau jumpa korang mesti dia akan gigit bontot korang. 

alahai cute nya kereta jenis apa ni yer??

ni pulak kereta 2 alam kat darat boleh kat laut dalam pun bleh ni..

sekali langgar org pula tak nampak ke ...!!

ni yang paling tak tahan ni. van ke jet ni..haha

No comments

Powered by Blogger.