facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Saturday, 17 December 2011

Adoi - Kalau Kita Tekanan Kerja Inilah Akibatnya

baru baru ni admin agak tertekan dengan kerja tapi apa yang boleh merawat tekanan kita bagi adminlah. hanya dengan senyuman isteri yang tersayang dan adanya juga intenet boleh merawat kita kalau kita amat amat dan amat tertekan, so bagi admin kita layan je yang mana boleh merawat maksud admin dengan chit chat dengan kawan dalam FB main game dalam FB dan juga layan YouTube , dan admin cuba buka buka dan search tips2 nak hilangkan tekanan sehinggalah admin tertengok sendiri dalam satu video yang terdapat di YouTube yang bertajuk Office Fail. jadi admin slow sikit dan kawal otak berpikiran secara positif. tapi kalau otak kita meransang secara songsang mungkin akibatnya jadi macam ni kot.. huhu adoii


admin cuma nak berkongsi sahaja dengan korang,manalah tahu korang pun mempunyai idea yang bernas boleh kita berkongsi bersama.. hehehe
loading...