facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Tuesday, 6 December 2011

Download - Idm Full Registeration For Firefox 7 No Trial

Idm Full Registeration For Firefox 7 No Trial


Okey. kali ini kita mengDOWNLOAD pula yer.. korang nak tahu betapa hebatnya software ini IDM untuk firefox 7. dan tak kisah beta berapa pun tapi kali ni aku berikan siap sekali dengan register tanpa trial. korang layan ler sampai bila bila pun tapi kena ikut langkah langkah yang berikut okey.. 


1.Buang IDM yg lama mcm biasa dan RESTART.

2.INSTALL semula IDM 6.07 build 10. Link .

3.Kemudian, PASTIKAN tutup semua aplikasi IDM,check dibahagian taskbar.

4.Run file SnDk&p.(x perlu paste kat Local Disk C). Jangan lupa kalo pakai Avast open normally.

5.Click Server Patch Check

6.Click Clear pervious data registration (kalau x leh click biarkan je)

7.Tekan Generate code dan copy serial number.

8.Buka IDM melalui Start tak pun file IDM yg telah diinstall.

9.Click registration..ikut seperti gambar di bawah.


10.Letak nama dan email anda berserta serial number tadi


11.Restart IDM. Dan check di About IDM 


12.Hasilnya.. wow!! IDM 6.07 build 10 (FULL) tak payah beli mahal-mahal.


13. Enjoy...!! adoii

UNTUK DOWNLOAD KLIK SAHAJA DI SINI ( LINK )









loading...