facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Saturday, 21 January 2012

Lawak - Jenis Jenis Berak Di Dalam Kelas Yang Ada Tandas

Kali ini entry yang aku nak kongsikan pada korang adalah cerita berak. hehehe dengar agak geli.tapi kita buang kejap cerita geli tu dan kita teruskan dengan entry ni yer.. pada mulanya aku terbaca dalam 1 blog dan bila ia agak menarik aku nak kongsikanlah dengan korang semua.

Ni ha jenis2 berak yang dilarang kalau ada toilet dalam kelas:

1. Dilarang menghasilkan bunyi 'plup2'

Plup, plup,plup. Bunyi ini terhasil apabila sebongkah tahi menjunam ke air dalam mangkuk tandas. Terganggu proses study tahu?



2.Dilarang memberak sambil mengeluarkan bau
Bau semerbak akan menguasai ruang kelas dan semua akan pening akibat kekurangan oksigen. Lu keluar je dari toilet, lu dah boleh nampak kawan2 lu semua terbaring dan dah mati pun sebenarnya. Ok over imagine. ha ha hak


3. Dilarang membunyikan bunyi "pret3"
Ini bunyi terhasil gara2 menyelam sambil minum air. Sambil2 berak, lu kentut. Memang al sibai lah bunyi nya


4. Dilarang mengerang. Sangat, sangat-sangat dilarang.
Ya, walaupun lu berak jenis saiz batu bata, tapi tak perlulah mengerang okay. ahhhhh~

Sumber : shawnrazaleigh
loading...